Metallitie 5 B, 26100 Rauma

0400 800 552

Arkisin 8.30 - 16.30

Kartta

Auton päältäpesut käsin

Käsinpesu on paras vaihtoehto kun halutaan hyvä ja hellävarainen lopputulos maalipintaa naarmuttamatta. Pesu sisältää esipesun painepesurilla shamppoota, tarvittaessa liuotinta, apuna käyttäen. Tämän jälkeen suoritamme varsinaisen pesun autoshamppoolla ja sienellä. Kuivaus silikoonilastalla.

Sisäpuhdistus

Kumimattojen pesu, irtoroskien poisto, jalkatiojen imuroiti, pölyn poisto ja lasien puhdistus sisäpinnoilta. Tarvittaessa puhdistamme koko auton em. töiden lisäksi ritilät, ahtaat raot, penkit ja tavaratila.

Alustapesut

Auton alustapesu suojaa ruosteelta ja on hyvä suorittaa aina talven suolakelien jälkeen. Myös öljyiset pohjat tulee puhdistaa ennen katsastukseen menemistä. Autonalustapesussa auto nostetaan ja painepesurilla puhdistetaan lika, öljy, yms, pois auton pohjasta sekä rengaskoteloista.

Auton verhoilupesu

Auton verhoilupesussa auton verhous puhdistetaan kaikista epäpuhtauksista ja käsittelyn jälkeen sisätilat tuntuvat raikkailta ja puhtailta. Verhoilupesu voidaan suorittaa kaikille auton kangas- nahka- vinyyli tai keinonahkapinnoille. Verhoilupesuilla saadaan auton sisätiloista raikkaat puhtaat ja hajuttomat. Nahkapenkeille on puhdistuksen lisäksi oma hoitokäsittelynsä, jotka hoitavat ja elävöittävät nahkapintaa pitkään käsittelyn jälkeen. Auton verhoilupesuun kuuluu sisäsiivous sekä oviverhoilujen, lattiamattojen ja mahdollisesti myös kattoverhoilujen puhdistus. Pesun jälkeen tulee varata vähintään 12 tuntia aikaa auton penkkien kuivumiseen.

Hiekkapuhallus

Hiekkapuhallus on käyttökelpoinen menetelmä auton korin puhdistukseen, varsinkin mikäli korissa on ruostevaurioita. Hiekkapuhalluksen jälkeen auton pinta voidaan maalata ja suojata korroosiota vastaan.

Moottoripesut

Moottoritilan likaisuus on vaaraksi auton sähkölaitteille. Tämän takia on suositeltavaa pestä moottoritila pestään, mikäli moottoritila on erittäin likaantunut. Pesu aloitetaan suojaamalla kosteudelle ja vedelle herkät sähkölaitteet, jonka jälkeen aloitetaan varsinainaen pesu painepesurilla. Tuodessasi autoa moottoripesuun on hyvä tietää että kuumaa moottoria emme voi pestä ja pesun jälkeen auton moottorin tulee kuivahtaa.

Moottorinpesu tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla. Emme korvaa mahdollisesti kosteudesta vioittuneita sähkölaitteita tai muita moottorin osia, jotka ilmenevät moottoripesun jälkeen.

Ajankohtaiset tarjoukset

Ei tarjouksia tällä hetkellä.